Skip to content
Openingstijden: op afspraak​​ +31(0)6 1947 4912 info@eekocamperverhuur.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Eddy, Liset, Peter en Astrid. En wij hebben een camperverhuurbedrijf in Putten, dat zich met veel enthousiasme gespecialiseerd heeft in het verhuren van jonge en luxe campers.

Met onze goed onderhouden jonge campers met sterke onderbouw en motor kunt u zorgeloos genieten van een campervakantie, waar in Europa u maar wilt. U voelt zich vrij en kunt gaan en staan waar u wilt op een camping, camperplaats, in de vrije natuur of u rijdt gewoon de zon achterna.

Het kan allemaal met onze campers die van alle gemakken zijn voorzien.

Sinds enkele jaren hebben onze beide gezinnen een camper en reizen daar in de zomervakantie mee Europa rond. Wij vinden het een heerlijke vrije manier van vakantie vieren.

Omdat onze campers door ons zelf maximaal 4/5 weken per jaar wordt gebruikt, ontstond het idee om andere mensen ook de gelegenheid te geven om met onze campers op deze heerlijke manier vakantie te vieren.

En zo gingen wij onze campers verhuren. De vraag is zo groot, dat wij  sinds 1 januari 2018 ons eigen bedrijf mochten beginnen. Wij hebben inmiddels 9 jonge campers, die wij graag verhuren aan iedereen die de ervaring op wil doen van het camperen.

Nieuw in 2021?

Adria Compact, Rimor Seal 695, Adria Matrix 670 (model 16, 17 en 19), Pössl Roadcruiser
én de e-Step.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Bel ons!

06 – 1947 4912

    Back To Top