Skip to content
Openingstijden: op afspraak​​ +31(0)6 1947 4912 info@eekocamperverhuur.nl

Huur onze campers voor een onbezorgde vakantie

Bent u op zoek naar een camper die u kunt huren in de omgeving van Zeewolde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze goed onderhouden jonge campers met sterke onderbouw en motor kunt u zorgeloos genieten van een campervakantie, waar in Europa u maar wilt.

U voelt zich vrij en kunt gaan en staan waar u wilt op een camping, camperplaats, in de vrije natuur of u rijdt gewoon de zon achterna.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Bel ons!

06 – 1947 4912

Kwaliteit

We bieden u alleen jonge en goed onderhouden campers aan.

Service

Wij staan (telefonisch) 24/7 voor u klaar als u onderweg bent met de camper.

Flexibel

Wij staan (telefonisch) 24/7 voor u klaar als u onderweg bent met de camper.

Makkelijk

Bezichtiging van de campers wanneer het u uit komt!

Onze campers

Wat onze klanten zeggen

Eerste ervaring met een camper. Gelijk een goede! Het voor traject liep heel soepel en er werd fijn meegedacht. Goed en uitgebreid uitleg bij ophalen. Mooie camper met alles erop en eraan. Snelle reactie toen we onderweg een vraag hadden. Het is ons goed bevallen. 5 sterren! We hebben een hele leuke reis met de camper gehad. Alleen vond onze hond het rijden niet zo leuk, verder als we op plaats van bestemming waren en we stonden stil vond ze het prima in de camper te zijn. Laatste dagen gingen beter, wellicht moest ze eraan wennen.

Bedankt voor de goede service. Groetjes T. en K. uit Emst. mei 2024

 

 

Afgelopen zomer kregen wij het idee eens een camper te gaan huren om te zien hoe ons dat zou bevallen. We kwamen met onze plaatsgenoten in contact (Eeko Camper in Putten) en hebben een afspraak gemaakt om eens te komen kijken wat er nog te huur was. Het werd een prachtige (jonge) camper die we voor ruim 2 weken hebben gehuurd. Vervolgens een toertocht gemaakt door Frankrijk en Duitsland. Zonder problemen hebben we een rit gemaakt van ruim 3000 km. Eeko komt voor ons zeer correct over. Afspraken worden goed nagekomen. Huurcontract keurig opgesteld. Goede verzekering en internationale pechhulp.

Kortom…..we zijn zeer tevreden. H.B uit Putten 2023

Waarom zou je nog een camper  willen hebben als je voor een tot in de puntjes verzorgde camper bij Eeko terecht kunt? Met overtuiging zal ik jullie fijne campers en geweldige service iedereen aanbevelen. Dankzij de goede technische staat waarin de camper verkeerde, de complete uitrusting en de uitgebreide uitleg heb ik een fantastische vakantie gehad. Het heeft me aan niets ontbroken. Dat ik bij thuiskomst zelfs  een leuke ansichtkaart aantrof op de deurmat, vond ik echt super! De komende tijd ga ik zeker bij jullie terugkomen. J.P uit Bavel aug,23

 

Voor de 1e keer een camper gehuurd via Eeko campers. We hebben een hele goede ervaring gehad!! Deze mensen zijn super vriendelijk en denken met je mee. De camper die wij wilde huren was eerder beschibaar dan de normale tijd en we kregen daarover een mail dat we de camper dus ook eerder op konden halen. We hadden een jonge camper die er prima uit zag en voldeed aan onze verwachtingen. Goede uitleg gehad en daarna fijn op vakantie. Eeko campers staat altijd voor je klaar ook wanneer je onderweg bent.
Bij terug komst ook weer heel relaxd ontvangen door Eeko campers en al binnen een dag een bevestiging dat alles oke is en dat de borg teruggestort zal gaan worden.
TOP ervaring, zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!!! H.D. juli 2023
Back To Top

Camper reserveren?

Vul het onderstaande formulier in. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Achternaam

  Voornaam/-letters

  Geboortedatum

  Geslacht

  manvrouw

  E-mail

  Telefoon

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Eerst huurdag

  Datum terugbrengen

  Bestemming

  Bent u de hoofdbestuurder?

  janee

  Extra opties

  Tafel (€ 10 per week)Stoelen (€ 10 per stoel, per week)

  Met hoeveel personen reist u in totaal?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Ruimte voor opmerkingen bij uw reservering