Skip to content
Openingstijden: op afspraak​​ +31(0)6 1947 4912 info@eekocamperverhuur.nl

Huur onze campers voor een onbezorgde vakantie

Bent u op zoek naar een camper die u kunt huren in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze goed onderhouden jonge campers met sterke onderbouw en motor kunt u zorgeloos genieten van een campervakantie, waar in Europa u maar wilt.

U voelt zich vrij en kunt gaan en staan waar u wilt op een camping, camperplaats, in de vrije natuur of u rijdt gewoon de zon achterna.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Bel ons!

06 – 1947 4912

Kwaliteit

We bieden u alleen jonge en goed onderhouden campers aan.

Service

Wij staan (telefonisch) 24/7 voor u klaar als u onderweg bent met de camper.

Flexibel

Wij staan (telefonisch) 24/7 voor u klaar als u onderweg bent met de camper.

Makkelijk

Bezichtiging van de campers wanneer het u uit komt!

Onze campers

Wat onze klanten zeggen

Afgelopen juli hebben we een luxe camper gehuurd bij Eeko. We hadden nog geen ervaring met een camper en hebben probleemloos een leuke 10-daagse rondreis door België en Frankrijk gemaakt. Reserveren en afhalen van de camper ging goed en er werd goed meegedacht. Uitleg over gebruik en meest belangrijke zaken, vooraf via de site bekeken, en bij ophalen nog een korte toelichting met enkele tips. No-nonsens bedrijf, praktisch ingesteld wat goed bij ons past. Super geregeld en voor herhaling vatbaar! W. en G. uit Putten

Review waardering: 5 sterren

Wij hebben 4 weken een rondreis gemaakt in Italië met een camper van Eeko Camperverhuur. Onze camper was voorzien van alle mogelijke luxe voor een comfortabele reis en een aangenaam verblijf. Ook de service, zowel vooraf als tijdens onze reis, was uitstekend waardoor wij kunnen terugzien op een fantastische vakantie. Wat ik heel belangrijk vind, is het persoonlijk contact en een klantgerichte dienstverlening. Eeko Camperverhuur heeft ruimschoots aan al mijn verwachtingen voldaan en is beslist een aanrader voor iedereen die met een camper op pad wil gaan. RH uit Hellevoetsluis juli 2024.

Vorig jaar kwamen we op het idee om misschien een Camper te gaan kopen, maar misschien beter als we het eerst gaan uit proberen. Per toeval kwamen we bij Eeko Camperverhuur uit Putten tegen, dicht bij onze woonplaats Voorthuizen. We zagen dat zij ook buscampers verhuren en hebben contact opgenomen. We zijn heel goed geïnformeerd, hebben 2x kunnen kijken naar verschillende buscampers, voordat we een beslissing namen. De verhuurders zijn héél relaxed en dringen niets op, geven goed uitleg tussen de verschillende campers. We hebben gekozen voor de Pössl Roadcruiser en hebben een fijne 2 weken vakantie gehad!

B&A uit Voorthuizen juni 2024

Wij hebben nadat we eerst een camper bezichtigd hadden een camper gehuurd bij Eeko camper. Mooie nieuwere schone camper. Duidelijke uitleg en afspraken bij het ophalen van de camper en ook on line is alles goed na te lezen. Eigenaren hebben goede kennis van zaken en zijn vriendelijk. Wij gaan hier zeker weer een camper huren.  M.B. uit Woudenberg juni 2024

 

Back To Top

Camper reserveren?

Vul het onderstaande formulier in. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Achternaam

  Voornaam/-letters

  Geboortedatum

  Geslacht

  manvrouw

  E-mail

  Telefoon

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Eerst huurdag

  Datum terugbrengen

  Bestemming

  Bent u de hoofdbestuurder?

  janee

  Extra opties

  Tafel (€ 10 per week)Stoelen (€ 10 per stoel, per week)

  Met hoeveel personen reist u in totaal?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Ruimte voor opmerkingen bij uw reservering